Γίνε συνεργάτης Franchise Ροδοσταλίς!

Το Ροδοσταλίς Αρωματοπωλείον δεν είναι επιχείρηση είναι η δική μας φιλοσοφία ζωής στην οποία ελπίζουμε να γνωρίσουν όλο και περισσότεροι.

Ξεκινώντας το 2012 από ένα μικρό κατάστημα στη Λάρισα, η Ροδοσταλίς σήμερα μετρά περισσότερα από 14 franchise καταστήματα στην Ελλάδα εξυπηρετώντας  χιλιάδες καταναλωτές.

Η μεγάλη τεχνογνωσία και ειδίκευση Ροδοσταλίς στο franchise στο χώρο του αρώματος και των καλλυντικών, προέρχεται από την πολυετή εμπειρία μας και μας καθιστά ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise. Σήμερα κατέχει μία αξιόλογη θέση στα σχετικά Brands στην Ελληνική αγορά.

Η σιγουριά που χαρίζει η συνεργασία με ένα brand, μεγάλης αναγνωρισιμότητας αποτελεί μία στέρεη βάση για την franchise επιχείρησή σας. Αυτό αποδεικνύεται από τους ήδη franchise συνεργάτες μας,  ορισμένοι από τους οποίους συνεργάζονται μαζί μας για πάνω από μία δεκαετία. Επιπλέον, ένα ποσοστό των συνεργατών franchise διαθέτει περισσότερα από ένα καταστήματα Ροδοσταλίς.

Στη Ροδοσταλίς, η ασφάλεια της franchise επένδυσής σας επιτυγχάνεται μέσω της συνεχούς καθοδήγησης & υποστήριξης που θα έχετε από την ομάδα μας, καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας. Μαζί αναπτύσσουμε την επιχείρησή σας, καθώς η επιτυχία σας είναι ο κοινός μας στόχος.

Το κάθε κατάστημα Ροδοσταλίς αποτελεί για εμάς μία μοναδική franchise επιχείρηση, με τις δικές της ανάγκες. Ξεκινάμε μαζί από την εύρεση της τοποθεσίας της  επιχείρησής σας, τη διαμόρφωση του χώρου καθώς και την επίβλεψή της, την εκπαίδευση σας αλλά και του προσωπικού με σύγχρονες μεθόδους e-learning. Σας παραδίδουμε ένα άρτιο και λειτουργικό κατάστημα και συνεχίζουμε την υποστήριξη της επιχείρησής σας:

  • Ανάπτυξη της Επιχείρησής σας: Παρακολουθούμε την απόδοση του καταστήματος και προτείνουμε εξειδικευμένες προτάσεις βελτίωσης δημιουργώντας κίνητρα για τη συνεχή σας εξέλιξη. Παράλληλα, δίνουμε συνεχώς κίνητρα στους συνεργάτες μας για βελτίωση μέσω ενός συστήματος πολιτικής επιβράβευσης.
  • Σύστημα Προμηθειών: Οι συνεργάτες μας επωφελούνται από τις ανταγωνιστικές τιμές, μειώνοντας σημαντικά τα κόστη της επιχείρησης μέσω του κεντρικού συστήματος προμηθειών & αγορών.
  • Διασφάλιση & Παρακολούθηση Ποιότητας: Έχουμε εγκαταστήσει, εφαρμόζουμε και βελτιώνουμε συνεχώς ενιαίο Διαχειριστικό Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, Ασφάλειας, σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα: ISO9001:2008  πιστοποιημένο* από διεθνώς αναγνωρισμένο και διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης.

Υποστήριξη Marketing: Πραγματοποιούμε σημαντικές επενδύσεις διενεργώντας προωθητικές ενέργειες & προσφέροντας υπηρεσίες προσαρμοσμένες ανά κατάστημα και περιοχή. Παρακολουθούμε τις νέες τάσεις στις προτιμήσεις των καταναλωτών δημιουργώντας συνεχώς νέα προϊόντα διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τη μεγάλη ποικιλία του προϊοντικού μείγματος. Ταυτόχρονα σε συνεργασία με την εταιρία Dropwebart ltd, η ισχυρή παρουσία μας στα ψηφιακά και κοινωνικά μέσα ενημέρωσης εξασφαλίζει την θέση μας στην αγορά, τους loyal καταναλωτές μας και τελικώς την αύξηση των πωλήσεων του δικτύου.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Γίνε και εσύ συνεργάτης μας!

Αν θέλεις κι εσύ να συνεργαστείς μαζί μας και να γίνεις το νέο μέλος της οικογένειας Ροδοσταλίς, συμπλήρωσε την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ή επικοινώνησε μαζί μας στα 2410 415 925 / 6937 643 220 ή μέσω email στο franchising@rodostalis.gr . Θα χαρούμε πολύ να σε συναντήσουμε!

*Πιστοποίηση ISO

H «ΡΟΔΟΣΤΑΛΙΣ» πιστοποιήθηκε από  τον Δεκέμβριο του 2016 για τα συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας, με το πιστοποιητικό ISO 9001:2008.

Η πιστοποίηση αυτή την καθιστά πρωτοπόρο εταιρεία στον ελληνικό χώρο της εμπορίας αρωμάτων τύπου και καλλυντικών και αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που φέρει αυτή την πιστοποίηση.

Τα πλεονεκτήματα που αποκομίζουν οι πελάτες μας από τα προϊόντα μας, με την εφαρμογή του ISO 9001:2008, είναι:

  • Μέγιστη ικανοποίηση από τις απαιτήσεις σχετικά με την ποιότητα

  • Αξιοπιστία

  • Διασφάλιση συστατικών καθώς τηρούν όλες τις κοινοτικές και ευρωπαϊκές προδιαγραφές

Επιπλέον, όλα τα προϊόντα της «ΡΟΔΟΣΤΑΛΙΣ» συσκευάζονται αποκλειστικά από την εταιρεία ‘ΜΑRΕL’ και η οποία φέρει με τη σειρά της πιστοποίηση ISO 9001:2008 με πεδίο εφαρμογής «ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ & ΑΡΩΜΑΤΩΝ».

Η εταιρεία μας εξασφάλισε την πιστοποίηση της, καθώς προτεραιότητα μας είναι να διασφαλίσουμε στο μέγιστο βαθμό, τους πελάτες μας που με την εμπιστοσύνη τους μας κατατάσσουν στην μεγαλύτερη και πιο ποιοτική εταιρεία εμπορίας αρωμάτων και καλλυντικών στην Ελλάδα.

Τα προϊόντα της Ροδοσταλίς δε δοκιμάζονται σε ζώα.

Rodostalis

FREE
VIEW