Ποιοι Είμαστε

Το Ροδοσταλίς Αρωματοπωλείον δεν είναι επιχείρηση είναι η δική μας φιλοσοφία ζωής στην οποία ελπίζουμε να γνωρίσουνε όλο και περισσότεροι.

Εδώ θα βρείτε το επώνυμο ακριβό άρωμα σας σε χαμηλή τιμή καθώς επίσης σαπούνια προσώπου – σώματος, κρέμα προσώπου – σώματος, body butter, body scrub, gel αλόης, αμυγδαλέλαιο, αφρόλουτρα, αιθέρια έλαια.

Η φινέτσα, η σωστή οργάνωση, η όρεξη να σας εξυπηρετήσουμε και οι γνώσεις είναι μερικά από τα στοιχεία που μας διακρίνουν.

Αν θέλετε κάτι για εσάς ή για δώρο, μπορείτε να επιλέξετε το άρωμα με την κρέμα – αφρόλουτρο – αμυγδαλέλαιο – body butter της αρεσκείας σας, μέσα από πλήθος επώνυμων αρωμάτων.

Τα καλά αρώματα είναι διαχρονικά!

14 Πόλεις - 14 Καταστήματα

Που θα μας βρείτε

Πιστοποίηση ISO

H «ΡΟΔΟΣΤΑΛΙΣ» πιστοποιήθηκε από  τον Δεκέμβριο του 2016 για τα συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας, με το πιστοποιητικό ISO 9001:2008.

Η πιστοποίηση αυτή την καθιστά πρωτοπόρο εταιρεία στον ελληνικό χώρο της εμπορίας αρωμάτων τύπου και καλλυντικών και αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που φέρει αυτή την πιστοποίηση.

Τα πλεονεκτήματα που αποκομίζουν οι πελάτες μας από τα προϊόντα μας, με την εφαρμογή του ISO 9001:2008, είναι:

  • Μέγιστη ικανοποίηση από τις απαιτήσεις σχετικά με την ποιότητα

  • Αξιοπιστία

  • Διασφάλιση συστατικών καθώς τηρούν όλες τις κοινοτικές και ευρωπαϊκές προδιαγραφές

Επιπλέον, όλα τα προϊόντα της «ΡΟΔΟΣΤΑΛΙΣ» συσκευάζονται αποκλειστικά από την εταιρεία ‘ΜΑRΕL’ και η οποία φέρει με τη σειρά της πιστοποίηση ISO 9001:2008 με πεδίο εφαρμογής «ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ & ΑΡΩΜΑΤΩΝ».

Η εταιρεία μας εξασφάλισε την πιστοποίηση της, καθώς προτεραιότητα μας είναι να διασφαλίσουμε στο μέγιστο βαθμό, τους πελάτες μας που με την εμπιστοσύνη τους μας κατατάσσουν στην μεγαλύτερη και πιο ποιοτική εταιρεία εμπορίας αρωμάτων και καλλυντικών στην Ελλάδα.

Τα προϊόντα της Ροδοσταλίς δε δοκιμάζονται σε ζώα.

Rodostalis

FREE
VIEW