ΔΙΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΣΦΡΙΓΗΛΟ ΜΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

3 απλά βήματα


Το ότι βάλαμε τα κοντά σορτσάκια και τις φούστες μας στο πίσω μέρος της ντουλάπας μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραμελήσουμε το σώμα μας και δε τα πόδια μας! Για να μη σας πιάνει το άγχος λοιπόν λίγο πριν τα ξαναφορέσετε αλλά και για να έχετε ένα σφριγηλό αλλά και υγιές δέρμα, δείτε 3 απλά βήματα που μπορείτε να κάνετε!

Πήλινγκ Σώματος

Το πήλινγκ καθαρίζει σε βάθος το δέρμα σας, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει βελούδινη αίσθηση και λάμψη. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το πήλινγκ συμβάλλει στη σωστή αιμάτωση, στην ανανέωση των κυττάρων και στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου, γι’ αυτό μην το παραμελείτε.

Δοκιμάστε το Body Scrub!


Απομακρύνετε την κυτταρίτιδα και τις ραγάδες

Ένα από τα αιώνια προβλήματα με το γυναικείο σώμα είναι και η κυτταρίτιδα. Η κυτταρίτιδα είναι η εναπόθεση νερού και λίπους ανάμεσα στο δέρμα και τον υποδόριο ιστό. Οφείλεται στην κακή αιμάτωση και στη διόγκωση των λιποκυψελών στη συγκεκριμένη περιοχή του σώματος που εμφανίζεται. Σε συνδιασμό με το πήλινγκ, μπορείτε να δοκιμάσετε και το ειδικό Λάδι για την Κυτταρίτιδα και τις Ραγάδες.


Κάψτε το λίπος!

Για ακόμα μεγαλύτερη βοήθεια, μπορείτε να δοκιμάσετε το Gel Καύσης Λίπους με καφεϊνη και εσκίνη. Συνδυάζει συστατικά λιπόλυσης και σύσφιξης και βοηθά έτσι τη λείανση της ανομοιομορφίας του δέρματος.